Vacature Docent Engels 2e graads

Per direct zijn we op zoek naar een docent Engels.

Specificaties:

  • 9 lessen
  • 0,36 fte
  • 2e graads bevoegd en studerend voor 2e graadsbevoegdheid
  • Het gaat om een mavo 2 klas en twee mavo 3 klassen.

Wij verwachten van je dat meelevend lid bent van een protestants christelijke kerk.

De functie is in principe ingeschaald in schaal LB, volgens de CAO-VO. Het salaris is afhankelijk van de huidige inschaling.

Wij zijn een werkgever die veel mogelijkheden biedt (vraag naar onze secundaire arbeidsvoorwaarden), die open staat voor vernieuwingen en graag ziet dat je initiatief neemt.

Ben je beschikbaar voor deze vervanging? Wil je werken op een christelijke school waar wij als collega's actief samenwerken op basis van vertrouwen? Wil je onderwijs bieden waarmee we de leerling verwonderen? Ben je gericht op de toekomst en vind je dat de leerlingen van jou iets mogen verwachten? Ben je meelevend lid van een protestants christelijke kerk? Dan hopen we dat je solliciteert!

Inlichtingen: voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer L.A. Minderhoud, voorzitter college van bestuur, telefoon 0342-491469 (werk) of mobiel 06-34486874 of per mail laminderhoud@jfc.nl

Solliciteren: solliciteer direct of mail je sollicitatiebrief en CV naar Connie van den Top, P&O medewerker, jjvandentop@jfc.nl 

De sluitingsdatum is 10 maart, maar graag zien we jouw sollicitatie voor 5 maart. Na deze datum zullen wij je informeren over het vervolg van de procedure.

Over onze school

Het Johannes Fontanus College (JFC)  is een christelijke scholengemeenschap voor mavo-havo-atheneum-gymnasium-technasium. We gaan ervoor dat de leerling zich op zijn eigen niveau maximaal ontwikkelt. Ook vinden wij het belangrijk dat de leerling ontdekt en ervaart dat God hem of haar unieke talenten heeft gegeven. We stimuleren de leerlingen om deze talenten tot bloei te laten komen.

We geloven dat mensen op het JFC het verschil maken. Of je nu lesgeeft of de administratie doet: we hebben iedereen nodig en hebben dezelfde missie. Je herkent ons aan de volgende waarden:

  • we zijn gedreven en in beweging
  • we zijn gelijkwaardig en aanvullend
  • we zijn trots en positief
  • we zijn christen en respectvol
  • we zijn liefdevol en open